English with Friends

English with Friends

30.04.2022 162

English with Friends

Bu projede öğrenciler iletişim ve sohbet yoluyla kültürleri, gelenekleri ve yaşam tarzları hakkında bilgi alışverişinde bulunacaklar. Sadece dil becerilerini geliştirmekle kalmayacak, aynı zamanda dünya hakkında genel bilgileri de zenginleştirecekler. Proje, diğer uluslara karşı işbirlikçi beceriler ve saygı ve hoşgörü geliştirmelerine yardımcı olacak.Modern teknolojilerin ve uygulamaların kullanımı, bir yabancı dil öğrenme sürecini daha çekici ve doğal hale getirecek. eğlence değil, aynı zamanda iş için bir araç olarak.

Öğrenciler İngilizce'de etkili iletişim becerisi kazanacak, bir dil engelini aşacak. Bu proje öğrencilerin İngilizce ve Bilgisayar Bilimi öğrenme motivasyonlarını artıracak, modern BT araçları hakkındaki bilgilerini zenginleştirecektir. Öğrenciler diğer ülkelerin gelenek ve kültürlerini öğreneceklerdir. milletler.

Bu proje sayesinde öğrenciler hoşgörü, tutku, kendi kendine öğrenme ve grup işbirliği becerileri geliştirebilirler. Aktif ve pasif kelime dağarcığını zenginleştirecek, yazma, okuma ve dinlediğini anlama becerilerini geliştireceklerdir. Katılımcılar çeşitli bilgi kaynaklarını, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanmayı öğreneceklerdir.

Nihai sonuç, öğrencilerin dil becerilerinin geliştirilmesi ve bilgilerinin zenginleştirilmesi olacaktır.

Bu eTwinning projesi İngilizce Öğretmenimiz Çetin Teker ve 6/A sınıfı öğrencileri ile birlikte yürütülmektedir.

30-04-2022